Razloga za obnovu podova u vašoj kancelariji može biti mnogo. Možda su podovi prestari i treba ih zameniti, ili se kancelarija redizajnira, a podovi se moraju prilagoditi revidiranim standardima brenda. Bez obzira na razlog, imajte na umu nekoliko važnih stvari dok istovremeno treba da optimizirate potrošnju budžeta.

Kao što je do sada vidljivo, COVID-19 promenio je način dosadašnjeg rada u kancelarijskom prostoru. Pandemija je prisilila na usvajanje novih načina rada i organizacije moraju ponovno osmisliti svoja radna mesta koja su više usmerena na dobrobit zaposlenih, kvalitet vazduha u zatvorenom i higijenu materijala koji se koriste u prostoru. Higijenski i čisti kancelarijski prostor poboljšava fokus, produktivnost i osećaj sigurnosti.

Kako je pod jedna od najvećih, najuočljivijih i najučestalije upotrebljavanih površina bilo kojeg prostora, s odabirom materijala za podnu oblogu morate biti oprezni i pažljivi.

Iznosimo nekoliko saveta koji će vam pomoći doneti bolju odluku prilikom obnove poda u vašem kancelarijskom prostoru.

Funkcionalnost i tehnički aspekti
Kada planirate obnoviti pod u kancelariji; funkcionalnost, sigurnost, higijena i udobnost postaju najvažnije. Uzmite u obzir čitav svoj kancelarijski prostor, uključujući kabine, predvorja i kutke za saradnju ili sobe za sastanke. Vaši zaposlenici trebaju se osećati sigurno i ugodno raditi u tom okruženju.

Ovaj će vam članak pomoći da budete informirani pri kupnji tepih podova za sljedeći projekt.

Troškovi i rokovi
Kad započnete planirati obnovu svog kancelarijskog prostora, morate stvoriti realan i strukturiran plan koji će biti prilagodljiv promenama. Postupak obnove vašeg kancelarijskog poda može zvučati kao težak posao, ali uopšte ne mora biti.

Iskusna kompanija poput Interface-a može vam pomoći proceniti vaš kancelarijski prostor, diskutovati o vašim zahtevima i napraviti procenu na temelju vaših zahteva. Naš tim zajedno s Interface-ovim timom za konceptualni dizajn može vam pomoći u izradi podnih rasporeda i dizajna vašeg prostora prema vašim željama.

Održivost
Svi mi treba da promišljeno donesemo odluku o prihvatanju proizvoda koji se fokusiraju na zadovoljavanje sadašnjih potreba bez ugrožavanja dobrobiti naših ljudi i planeta.
Kad odaberete Interface podove, na putu ste prema održivijem prostoru. Odlučili ste smanjiti karbonski otisak svog prostora i pomoći u poboljšanju zdravlja planeta.

Odaberite Interface-ove karbonsko neutralne proizvode kako biste doprineli preokretu globalnog zagrevanja i dobili Interface-ov certifikat Carbon Neutral Floors ™ za doprinos vaše organizacije.

Certifikat Carbon Neutral Floors ™

Inovirali smo načine rada s recikliranim sadržajem i materijalima na biobaziranim materijalima – što nas je dovelo do izrade tepih ploča koje zadržavaju ugljenik, sprečavajući njegovo ispuštanje u atmosferu. Pogledajte naše karbonsko negativne proizvode.

Obratite nam se za saradnju na vašim budućim projektima.

Izvor: Interface.com

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter