Ovog proleća u organizaciji kompanije Delight i njenih partnera: Steelcase, Interface i Deko, organizovan je prvi događaj na temu kreiranja blagostanja u radnom okruženju pod nazivom “Renesansa poslovnog prostora”. Prisutnima su predstavljena rešenja problema smanjene posvećenosti i angažovanosti zaposlenih na poslu korišćenjem znanja i proizvoda koje kompanija Delight zastupa.

Preko 80 arhitekata kao i veliki broj predstavnika vodećih kompanija u zemlji i regionu koje brinu o radnom okruženju svojih zaposlenih upoznalo se sa konceptom kreiranja osećaja blagostanja na radnom mestu koje su im prezentovali predavači iz Velike Britanije, Nemačke i Danske.Konstatovano je da su troškovi neposvećenih zaposlenih na koje utiče radno okruženje daleko veći od opremanja prostora prema rešenjima koja su predstavljena.

Kompanija Delight već više od jedne decenije primenjuje uspešan način razmišljanja u opremanju poslovnih prostora koji pozitivno utiče na radnu atmosferu i efikasnost zaposlenih kako bi svakom klijentu pomogli da poveća svoju produktivnost.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter