U četvrtak 13. oktobra u Beogradu, održan je prvi HR event u našoj zemlji na kome su predstavljena nova saznanja i primeri rukovođenja ljudskim resursima u IT kompanijama.

IMG_7211

Domaćin eventa Manpower je ovom prilikom okupio predstavnike vodećih IT kompanija, dok su uticajni predavači iz kompanija Endava, Prodyna, CCbil, Ubisoft i Seavus održali prezentacije novih trendova u rukovođenju ljudskim resursima u svojim kompanijama.

IMG_7206

Delight Office Solution je u sklopu ovog eventa prezentovao najnovije trendove iz oblasti uticaja radnog okruženja na produktivnost zaposlenih kroz svoju široku paletu proizvoda i iskustava u opremanju poslovnih prostora. Prikazana rešenja su zasnovana na konstantnom istraživanju i unapređivanju proizvoda koji prate tehnološki razvoj IT kompanija kao i pojedinaca.

IMG_7202

Jasan pokazatelj koliko IT kompanije ulažu u svoj radni prostor kako bi stvorile radno okruženje koje utiče na produktivnost i stvaraju osećaju blagostanja na poslu ogleda se u činjenici da veliki broj zvanica ovog eventa već posluje sa kompanijom Delight. Primere primene koncepta “wellbeing”-a možete pogledati u našoj referentnoj listi.

IMG_7186

Delight je kompanija koja zastupa najvećeg svetskog proizvođača kancelarijskog nameštaja Steelcase, koji godišnje ulaže preko 100 miliona dolara u istraživanje svojih proizvoda kako bi poboljšali produktivnost i kvalitet učinka na radnom mestu.

IMG_7165

Zajedno sa podnim oblogama Interface, čiji je ekskluzivni zastupnik, Delight stvara radno okruženje koje boravak zaposlenih na poslu čini prijatnijim i inspirativnijim.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter