U subotu 26. septembra u Novom Sadu, održan je jedan od vodećih događaja iz oblasti novih tehnologija u programiranju kao i naprednih rešenja iz oblasti hostinga.

Domaćin eventa Mainstream prikazao je nova hosting rešenja, dok su drugi uticajni predavači održali prezentacije novih programerskih trendova.

Delight Office Solution je u sklopu ovog eventa prezentovao najnovije trendove iz oblasti uticaja radnog okruženja na produktivnost zaposlenih kroz svoju široku paletu proizvoda. Prikazana rešenja su zasnovana na konstantnom istraživanju i unapređivanju proizvoda koji prate tehnološki razvoj kompanija i pojedinaca.

Veliko interesovanje posetilaca ovog eventa za proizvode kompanije Delight jasan je pokazatelj koliko radno mesto utiče na angažovanost na poslu i zdravlje osoba koji veći deo svog radnog vremena provode u sedećem položaju.

Delight je kompanija koja zastupa najvećeg svetskog proizvođača kancelarijskog nameštaja Steelcase, koji godišnje ulaže preko 100 miliona dolara u istraživanje svojih proizvoda kako bi poboljšali produktivnost i kvalitet učinka na radnom mestu.

Zajedno sa podnim oblogama Interface, čiji je ekskluzivni zastupnik, Delight stvara radno okruženje koje boravak zaposlenih na poslu čini prijatnijim i inspirativnijim.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter