Praktična rješenja za vrata s ugrađenim „ravnim“ dizajnom 

Dizajn DEKO PD Portal vrata uključuje odvojive gornje i bočne ploče koje omogućavaju diskretno instaliranje električnih instalacija poput sistema za upravljanja rasvetom, klima uređaja, zaključavanja i rezervisanja. Sa dokazanim smanjenjem zvuka do Rw 38 dB i svojim glavnim praktičnim karakteristikama, portal vrata čine očito rešenje za pametne sobe. DEKO PD Portal vrata praktično su rešenje vrata s ugrađenim dizajnom u ravni. Standardno je svaki vidljivi deo krila i okvira vrata presvučen istim materijalom. Gornja i bočna ploča postavljeni su u ravni s vratima na bočnoj strani hodnika, stvarajući lepu ravnu površinu bez vidljivih okvira i šarki. To daje elegantan utisak čistih ravnih linija.

 

Fleksibilno i prilagodljivo

Portal vrata su vrlo prilagodljiva i mogu biti prilagođena svim DEKO-ovim FG zastakljenim pregradama ili biti ugrađena u zidove poput opeke, betona i gips kartona. Svi elementi portala su međusobno zamjenjivi. Portal vrata dostupna su kao masivna ili staklena vrata s okvirom i dolaze u dimenzijama standardnih modula i debljina vrata. Bočne ploče dostupne su za jednu ili obe strane vrata. Krilo i okvir vrata su prilagodljivi i mogu se isporučiti sa mnogim vrstama furnira od drveta ili ofarbati u boju po vašem izboru. Ako su vam potrebna izuzetno visoka vrata, vrata su također dostupna sa gornjom pločom u istoj završnoj obradi. Ovo popularno rešenje ne samo da povećava visinu vrata, već im daje još više karaktera.

 

Tražite li rešenje 3-u-1 vrata za vaš sledeći građevinski projekat?

Zahtjevi za funkcionalnošću, dizajnom i zvukom ne bi trebali bespotrebno kompromitovati jedni druge. Sa DEKO PD Portal vratima imate kompletno rešenje vrata koje vam daje mogućnost diskretne integracije električnih instalacija. Savršeno je rešenje ako s pametnim sobama želite olakšati svakodnevni život.

 

Ako želite DEKO PD Portal vrata za vaš projekat zgrade ili dodatne informacije o proizvodu, pošaljite email našim stručnjacima na office.serbia@delightoffice.com ili nas nazovite na +381 11 414 92 00

Izvor: Deko.com