Blog
Horeca

HoReCa Solutions

Ako želite da u svom ugostiteljskom objektu pružite nezaboravno iskustvo koje će razviti lojalnost gostiju i širiti dobar glas o vama, na pravom ste mestu sa timom stručnjaka koji vam na jednom mestu mogu pružiti sve što vam je potrebno. Pored uređenja poslovnih prostora, u našoj ponudi možete pronaći i rešenja za uređenje i opremanje hotela, restorana i kafića po sistemu ključ u ruke, za isporuku gotovih objekata do poslednjeg detalja.

Dizajn enterijera je ključan kada je u pitanju stvaranje pozitivnog iskustva za svakog gosta. Naša široka ponuda bazira se na pažljivo odabranim kolekcijama nameštaja, modularnih podova i pregradnih zidova, kojima kreiramo funkcionalne ugostiteljske prostore, istovremeno ne gubeći utisak luksuza i udobnosti koji vaš brend komunicira posetiocima.

U našoj širokoj ponudi nameštaja za enterijere i eksterijere pronađite visokokvalitetan dizajnerski nameštaj svetski prepoznatih proizvođača koji će naš kreativni tim dizajnirati i vizuelizovati prema vašim željama i budžetu, za pronalazak najboljeg rešenja.

Kroz ponudu modularnih podnih obloga pružamo vam fleksibilnost u dizajnu s mogućnošću kombinacije tvrdih i mekih podova bez upadljivih pelaza iz zona različitih namena, kojom možete zadovoljiti promenljive potrebe objekta. Odabirom modularnih podova Interface birate kvalitet, kreativnost i održivost za predstavljanje vašeg brenda i pozitivno iskustvo vaših gostiju.

Naš asortiman pregradnih zidova zadovoljava sve potrebe objekata u realizaciji fleksibilnih, akustičnih i funkcionalnih prostora za različite namene. Mobilni pregradni sistemi iz asortimana pogodni su za kreiranje konferencijskih i drugih sala i prostora za jednostavnu adaptaciju svakom događanju dok se staklene pregrade pronalaze kao idealno rešenje za stvaranje visoke estetike svake prostorije uz atraktivan dizajn profila.

Kontaktirajte naš tim stručnjaka kako bi zajedno kreirali nezaboravno iskustvo gostiju u vašem objektu!

ACOUSTICS

ACOUSTICS

CONFERENCE

CONFERENCE

FITOUT

FITOUT

FLOORING

FLOORING

FURNITURE

FURNITURE

GLASS PARTITION

GLASS PARTITION

LIGHTING

LIGHTING

LOBBY

LOBBY

LOUNGE

LOUNGE

PARTITIONS

PARTITIONS

SOFAS

SOFAS

TECHNOLOGY

TECHNOLOGY

Hotel Ami

Pauza Restaurant

Event Center Kopernikus

Hotel Verde

Spa Center Charming Slovenia

M Tea Apartments