Interface je predstavio svoju prvu kolekciju luksuznih vinil podnih ploča (LVT) – Level Set™. Ova kolekcija dozvoljava korisnicima da istražuju nove mogućnosti za dizajn, kao i da stvaraju isukstva sa bogatim teksturama za bukvalno svaki tip primene. Ovaj modularni otporni pod nudi integraciju sa svim tepih pločama iz Interface-a, sa kojima stvara prelepe, funkcionalne prostore koji čine spoj tvrde i mekane podloge.

Level Set™ daje arhitektama, dizajnerima i krajnjim korisnicima birani set LVT mogućnosti koje unose izložene, hrapave prirodne materijale u prostor. Teksture, boje i šabloni koji su dostupni u kolekciji odgovaraju na potrebu korisnika za svetlijim tonovima u podu koji pruža bolji odraz svetlosti – što je idealno za implementaciju biofiličnih elemenata dizajna u prostore i maksimalno iskorišćenje pozitivnog uticaja dnevnog svetla.

Level Set™ kolekcija je dizajnirana sa namerom da odgovori na povećanu potrebu korisnika za podnim rešenjima koja imaju izgled prirodnih materijala, a funkcionalnost, izdržljivost i pristupačnost LVT-a. Kako se potreba za jedinstvenim dizajnom u savremenim enterijerima povećava, kao i tražnja za komplementarnim tvrdim i mekanim podnim oblogama u modularnom obliku – Level Set™ nudi korisnicima dobro definisan izbor tvrdih i mekih podnih obloga od jednog dobavljača i stvara jedinstvenu atmosferu.

Dostupna u 28 varijacija, prirodno i šarano drvo i prirodan i šaran kamen, Level Set™ kolekcija se uklapa sa ponudom tepih ploča iz Interface-a i dosledna je globalnim standardima dizajna kompanije. Kolekcija dolazi u standardnim 25 x 100cm Skinny Planks i 50 x 50cm kvadratnim formatima.

Sva LVT rešenja iz Interface-a, uključujuči i Level Set™ će imati sledeće karakteristike:

 • Dizajnirana da se uklapaju u Interface Skinny Planks i kvadratne formate, spajajući se precizno po stranama, dozvoljavajući korisnicima da upare tvrde i meke podove bez potrebe za slaganjem materijala jedan preko drugog – tako smanjujući troškove ugradnje
 • Projektovana na kompatibilnu visinu (ukupna debljina ploče 4,5mm) sa Interface tepih pločama, pružajući mogućnost hodanja preko tvrde na meku podlogu bez prelaznih lajsni – smanjujući nepotreban rizik od saplitanja i uklanjajući broj materijala za specifikaciju i nabavku
 • Povećana debljina takođe omogućava bolju pokrivenost neravnina ispod poda i smanjuje nivo buke koji se prenosi između spratova
 • Konstuisana sa patentiranom TacTiles® podlogom koja se lako ugrađuje bez korišćenja lepka
 • Napravljena da obezbedi prostornu stablinost za sjajne performanse poda
 • Adaptirana za korišćenje sa Intercell podignutim podovima, kao deo paketa za kompletnu modularnost
 • Dizajnirana sa Ceramor™ površinskim slojem od UV stabiliziranih keramičkih zrnaca, da bi pružila trajan finiš – otporan na ogrebotine i habanje u izazovnim, visoko prometnim prostorima.
 • Stvorena sa Sound Choice™ patentiranom podlogom koja odgovara na akustične i zvučne zahteve za absorbovanjem zvuka i smanjenjem vertikalnog prenosa zvuka, što čini Interface LVT kolekcije idealnim za komercijalne sredine, uključujući i smeštajne.
 • Constructed with materials and recycling in mind, including a commitment to deliver Environmental Product Declarations (EPDs) for all hard flooring products.
 • Konstruisana sa materijalima i reciklažom u vidu sa namerom da ispuni deklaraciju o uticaju proizvoda na životnu sredinu (Environmental Product Declaration – EPD).
 • Obezbeđena Interface komercijalnom garancijom od 15 godina

Pogledajte kolekcije:

Level Set Stones kolekcija

Level Set Wood kolekcija

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter