Najprodavanije kancelarijske kabine i pokretne govornice na svetu su one kompanije Framery. Svi detalji naših proizvoda, od upotrebljivosti i akustike do estetike i održivosti, pažljivo se razmatraju i usavršavaju, što doprinosi sreći naših kupaca.

To nisu samo kancelarijske kabine ili pokretne govornice već sredstvo transformacije kulture radnog okruženja.

Čim Framery-jeve kancelarijske kabine i pokretne govornice stignu u vašu otvorenu kancelariju, čitava kultura radnog mesta počeće da se menja. Ljudi vole da ih koriste za pozive i sastanke, kao i za miran rad. Smanjenjem buke i smetnji, radnici postaju srećniji i produktivniji.

Framery-jevi fleksibilni prostori za sastanke su izvrstan odgovor na potrebe današnjeg vremena jer se kultura sastanaka promenila.

Uspešne kompanije razumeju sreću…

Brojne vodeće svetske kompanije koriste Framery kabine i govornice kako bi njihovi zaposleni bili srećniji. Pritom štede vreme, prostor i novac. Pogledajte kako to izgleda na delu.

Čarls Klingler, menadžer

(Cloudera)

„Za sada vidim samo prednosti Framery-jevih kabina. Upotrebljavajte ih često pa ćete shvatiti njihovu istinsku vrednost“.

Riku Pentikainen, direktor

Globalne strategije za razvoj radnih okruženja

(Microsoft)

„Naši zaposleni su manje ometani i mogu se bolje usredsrediti na posao. Zapravo, planiramo da zamenimo jednu trećinu tradicionalnih soba za telefoniranje Framery-jevim kabinama u našem sedištu u Sijetlu“.

Paula Saloma, menadžerka

(Nordic Innovation House)

„Framery-jeve kabine su jednostavno sjajne! Jednostavne su za upotrebu i funkcionišu kao što je i navedeno. Dizajn je lep i skandinavski jednostavan. Zahvaljujući staklenoj konstrukciji, kabine se uklapaju u kancelariju i ne izgledaju prenapadno“.

Izvor: https://www.frameryacoustics.com/en/products/?utm_source=Officesnapshots&utm_medium=banner&utm_campaign=October_2019&utm_content=design

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter