Kako je pod jedna od najvećih, najuočljivijih i najčešće korišćenih površina svakog prostora, s odabirom materijala za podnu oblogu morate biti oprezni i pažljivi.

Iz našeg asortimana podova donosimo Interface podne obloge koje čine savršen način za kreiranje novog izgleda ili osvežavanje zastarelih prostorija. Širok asortiman podnih obloga omogućava izbor fleksibilnih i funkcionalnih opcija koje odgovaraju estetici svakog životnog stila, uz 15 godina garancije.

Izvor fotografije: Interface.com

Mi razumemo da kreativan dizajn ne bi trebao biti ugrožen kratkim rokovima za izvođenje projekata. Zato nudimo pažljivo odabrane tepihe i LVT podne obloge iz asortimana Interface podova, u konkurentnom cenovnom rangu, koje su već dostupne kod dobavljača – kako bi jednostavno i brzo svoju viziju enterijera pretvorili u stvarnost. Pogledajte uslove i odredbe Interface programa Quickship.

Tepih podne obloge

Kako bi pregledali sve kolekcije tepiha u QuickShip programu za trenutnu isporuku, koristite filter u odeljku proizvoda na web stranici našeg partnera Interface. Omogućen je odabir između 200 m2 i 1000 m2 za pregled dostupnosti proizvoda na lageru koji odgovaraju veličini projekta na kojem radite. Možete kombinovati različite filtere kako bi saželi pretragu za potrebe vaše selekcije. Na ovaj način, jednostavno i brzo pronađite podove koji odgovaraju zahtevima u vidu boja, uzorka i dostupnosti.

Izvor fotografije: Interface.com

Ako tepih nije prikladno rešenje za vaš prostor, razmislite o vinil pločama kao o alternativi. Ovakve ploče su dostupne u bezbroj boja i stilova, a vinil je poznat po izdržljivosti i svežem dugoročnom izgledu sa vrlo malo brige.

LVT podne obloge

Kako bi pregledali kompletan asortiman QuickShip programa LVT kolekcija podova, koristite filter u odeljku proizvoda na ovoj web lokaciji. Možete kombinovati nekoliko filtera kako bi saželi svoju pretragu. Ovako možete brzo i jednostavno pronaći luksuzne vinilne podove koji će odgovarati zahtevima vašeg projekta u vidu boja, uzorka i dostupnosti.

Tepih u kombinaciji s LVT podovima

Kompatibilne po visini i veličini, Interface-ove LVT i tepih podne obloge dizajnirane su za besprekorno spajanje, bez tragova prelaza. Kreirajte prelepe stilove i kombinacije boja koristeći kombinacije podova koji su napravljeni jedno za drugo.

Izvor fotografije: Interface.com

Uz brzu isporuku podova, naš Tim za dizajn omogućava dodatnu podršku pri realizaciji vašeg projekta i obezbeđuje najbolju stručnost u dizajnu podova, predstavljajući ideje i koncepte koji daju konstruktivan doprinos svakom projektu.

Uz izradu vizualizacije podova, pružićemo vam i vodič za dizajn koji olakšava instalaciju. Dakle, bez obzira da li menjate stari pod, istražujete nove kolekcije ili stvarate potpuni koncept poda, naši dizajneri rade sa vama kako bi odgovorili na vaš dizajnerski izazov.

 

Za više informacija i naručivanje kontaktirajte naš prodajni tim.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter