[sc name="knacelarijske-stolice-video"][/sc]

Proizvodni segment po kome smo lider na regionalnom tržištu kao ekskluzivni partner svetskog brenda Steelcase za proizvodnju kancelarijskih stolica vrhunskog kvaliteta, dizajna i udobnosti. Iz ponude izdvajamo funkcionalne i moderne kancelarijske stolice i radne fotelje. Kombinacija kreativnosti, tehnologije i dizajna su ključni za vaš zdraviji i bolji radni dan na poslu.

U našoj ponudi Steelcase ergonomskih kancelarijskih stolica pronaći ćete niz modela koji se potpuno prilagođavaju vašoj telesnoj građi i vašem stilu uređenja. Prilagodljivost svake radne stolice različitim položajima tela omogućava potpunu podršku vašoj kičmi i vratu u bilo kom sedećem položaju, tokom dugih sati rada, igre ili učenja.

Odaberite više od najkvalitetnije kancelarijske stolice! Odabirom Steelcase kancelarijske stolice birate maksimalnu udobnost, povećanje produktivnosti i inovativan dizajn za sebe i svoj radni prostor, uz do 12 godina garancije.

Sve stolice u ponudi pronađite u nastavku. Za mogućnost prilagođavanja bilo kog modela radne stolice prema vlastitim preferencijama opcija, tkanina i materijala kontaktirajte naše Savetnike za radna mesta.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter