Danas se pojedinci suočavaju sa svim vrstama zahteva. Od radnika se očekuje da budu brži, pametniji i inovativniji; od studenata se očekuje da učestvuju u raspravama, dok se od lekara očekuje da pomognu u oporavku i oblikuju iskustva pacijenata. U isto vreme, od arhitekata i dizajnera se očekuje da stvaraju autentične, inspirativne prostore koji odražavaju kulturu kompanije i njihovo poslovanje.

PolyVision kombinuje ravnoću, trajnost i funkcionalnost površine za pisanje CeramicSteel s arhitektonskim elementima koji rezultuju proizvodima koji su funkcionalni i zadovoljavaju vizualna očekivanja. Dugi vek trajanja, visoke performanse i nisko održavanje a3 CeramicSteel doprinose njegovoj funkcionalnosti u svakom radnom okruženju.

Upoznajte celu liniju proizvoda a3 ™ CeramicSteel.

a3 CeramicSteel Motif ™

Kako raste potreba za saradnjom, timovima je potrebno više funkcionalnih prostora za rad. Motif je kolaborativni sistem zidnih ploča visokih performansi koji se može konfigurirati na bezbroj načina da se neiskorišćeni zidni prostori pretvore u mesta gde timovi zajedno izražavaju i dele ideje. Tri standardne veličine omogućuju fleksibilne sisteme na različitim mestima, od tradicionalnih postavki kao što su private kancelrije i konferencijske dvorane, do inovativnijih prostora u kafićima, salonima i hodnicima.

a3 CeramicSteel Serif

Uz tanak profil, čiste ivice i zaobljene uglove, Serif ™ pruža spoj dizajna, materijalnosti i funkcionalnosti za poslovne prostore za saradnju u korporativnim i obrazovnim okruženjima.

Slim + Smooth

Dizajniran da promoviše kreativnost i olakša timski rad, Serif je tanak, a3 CeramicSteel panel montiran s postoljem u satenskom hromu. Precizno izrezane ivice zapečaćene su izdržljivim lakom, dok zaobljeni uglovi pružaju moderan, vrhunski izgled. Paneli se mogu poboljšati digitalno ispisanim umetničkim delima i bogatim naglašenim ivicama u različitim bojama kako bi se stvorila jedinstvena površina za pisanje.

a3 CeramicSteel Sans ™

Dizajn bez okvira. Neograničena saradnja.

Elegantan i tanak, a3 CeramicSteel Sans je bez okvira i pojavljuje se kao da lebdi na zidu. S preciznim rezanjem, zapečaćenim rubovima i jednostavnom ugradnjom uklanja sve prepreke za inspiraciju na radnom mjestu.

Sofisticirano + funkcionalno

a3 CeramicSteel Sans je moderna ploča s tradicionalnim okvirom. Imajući na umu funkcionalnost, glatka površina poput stakla služi kao putokaz za komunikaciju i središnji deo dizajna. S jasnim kontrastom boja na beloj ploči, a³ CeramicSteel nudi čitljivost koja se ne može naći kod drugih površina. Takođe je magnetski, lako se čisti i potpuno otporan na ogrebotine. Zapravo, toliko je izdržljiv da ima očekivani životni vek duži od 50 godina.

a3 CeramicSteel Flow ™

Slobodno sarađujte.

Važnost saradnje nikada nije bila veća, ali ljudima su potrebni pravi alati za hvatanje svojih ideja. a3 CeramicSteel Flow ™ je uokviren sistem za pisanje u punoj visini koji donosi neograničenu slobodu pisanja svakom radnom prostoru.

Razmislite vertikalno.

Bez vertikalnih zajedničkih poklopaca, ovaj modularni sistema se lako instalira i konfiguriše, što olakšava integraciju u bilo koje okruženje. Od manjih prostora s dva do tri panela do velikih područja za treniranje s pet ili više panela, mogućnost postavljanja jedanog do drugog znači da nema ograničenja na zidu.

Glatka staklena površina služi i kao visoko funkcionalna platforma za bezgraničnu komunikaciju i dizajnerska funkcija koja estetski poboljšava bilo koju okolinu. S jasnim kontrastom boja na beloj ploči, a³ CeramicSteel nudi čitljivost koja se ne može naći kod drugih površina. Takođe je magnetski, lako se čisti i potpuno otporan na ogrebotine. Zapravo, toliko je izdržljiv da ima očekivani životni vek duži od 50 godina.

a3 CeramicSteel Workwall

Poboljšana saradnja

Zajedničkim radom događaju se inovacije. Današnji radnici sarađuju više nego ikad i potrebna su im mesta koja ih podržavaju. a3 CeramicSteel Workwall obezbeđuju radni prostor od poda do plafona, čime se uklanja potreba za više ploča.

Neograničeno pokrivanje

a3 CeramicSteel Workwall je serija vertikalno orijentisanih ploča spojenih zajedno na zidu i uokvirenih ekstruzijom aluminijuma na spoljnim ivicama. Kao bela ploča od poda do plafona, a3 CeramicSteel Workwall može se naručiti u odgovarajućim dimenzijama kako bi se izrezali na željenu veličinu na licu mesta od strane sertifikovanih lokalnih instalatera. Od manjih prostora s dva do tri panela do velikih područja s pet ili više, i uz mogućnst postavljanja ploča jedane do druge znači da više nema ograničenja na zidu.

Autor: Steelcase.com

Izvor: https://www.steelcase.com/eu-en/village/news/collaborative-worktools-modern-workspace/

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter