Partneri

NAŠI PARTNERI!

Partnerstvo je početak; udruživanje snaga je napredak; zajednički rad je uspeh!

STEELCASE

 

Steelcase prednjači u stvaranju izvrsnih iskustava nudeći niz arhitektonskih rešenja, nameštaj i tehnološke proizvode i usluge dizajnirane za podršku ljudima pri ostvarivanju svog punog potencijala. Njihov opsežni portfolio temelji se na tri osnovna brenda: Steelcase, Coalesse i Turnstone. Zajedno sa svojim partnerima dizajniraju prostore kako bi pomogli ljudima uživati u svom radnom okruženju.

Steelcase Brendovi / Partneri

 

Coalesse kreira prostore koji donose pravo osveženje na poslu. Vođeni intuicijom, potkrepljeni istraživanjima i pokrenuti dizajnom, pomažu uspešnijem radu.

PolyVision CeramicSteel površine se koriste za bele table, table i niz arhitektonskih rešenja. Više od 60 godina, PolyVision proizvodi trajne i održive, površine CeramicSteel testirane na izdrživost, i održive materijale čak i u najzahtevnijim okruženjima.

Od obrazovanja do poduzetništva i kompanija, Turnstone na pametan način izrađuje jednostavan nameštaj za ljude koji žele započeti nešto novo.

Orangebox kao dizajner i proizvođač nameštaja za promenjiva radna mesta sa fokusom na “Smartworking” rešenja – kreira nameštaj koji podstiče saradnju, a istovremeno pruža savremenu estetiku, vizualnu/akustičnu privatnost i komercijalne performanse.

Designtex je vodeća kompanija u dizajnu i proizvodnji primenjenih materijala za izgrađena okruženja. Odgovornost prema životnoj sredini temelj je njihovog poslovanja. Precision – jedan je od prvih tekstila za presvlake u industriji sa zlatnim certifikatom u skladu sa Facts Sustainability Ecolabel.

Dizajn za mlade umove. Sa stogodišnjim iskustvom, naučili su šta čini pre-K-12 edukaciju drugačijom od drugih okruženja (spoiler alert: prilično puno toga) i omogućili da njihovo poslovanje zadovolji jedinstvene kvalitete.

Bolia pokrenuta u Danskoj, koja pruža najveću inspiraciju za sve što rade. Priroda, materijali u okruženju i skandinavsko dizajnersko nasleđe. Baština utemeljena na jednostavnosti, eleganciji, izradi i autentičnim materijalima. Bolia blisko sarađuje sa talentovanim internacionalnim dizajnerima – od novih kreatora do prestižnih dizajnerskih studija.

AMQ specijalizovani su za podržavanje ideja za dizajn otvorenog plana sa rešenjima podesivim po visini, klupama i sedenjem za bolje saradničko okruženje.

INTERFACE

 

Kako dizajn poslovnih prostora postaje sve napredniji – uzimajući u obzir dobrobit i produktivnost ljudi koji ih koriste i uticaj materijala u upotrebi na okruženje – udružili smo se sa vodećom kompanijom koja proizvodi modularne podne obloge i usluge podrške za sve vrste projekata. U 1994., inspirisani klijentima, krenuli su sa eliminacijom svog negativnog uticaja na okolinu. Danas su ponosni na ispunjenje svoje misije pod nazivom Mission Zero® jer su postali prvi globalni proizvođač ugljenično neutralnih podova – kroz celi životni ciklus.

DEKO

 

Od 1970. DEKO razvija proizvode za unutrašnje opremanje zgrada, a danas čine dobro konsolidovanu kompaniju sa međunarodno prepoznatim brendom. DEKO je jedan od najvećih skandinavskih dobavljača pregradnih rešenja i danskih stolarskih firmi specijalizovanih u dizajniranju kancelarijskih, poslovnih i institucionalnih zgrada.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter