Steelcase Series 2

Upoznajte Steelcase Series 2!

Paleta izvedbi radne stolice Steelcase Series 2

Pre dve godine Steelcase je lansirao radnu stolicu Series 1 sa ambicioznim ciljem da performanse, stil i širok izbor napravi dostupnijima nego ikada pre.

Steelcaseova najprodavanija kancelarijska stolica – Series 1

 

Vodeći se uspehom svoje najprodavanije kancelarijske stolice na globalnom nivou, Steelcase ponovo oduševljava i predstavlja novog člana Series porodice – radnu stolicu Series 2.

 

Steelcase Series 2 – izvedba sa prošivenim naslonom

 

Steelcase Series 2 koristi Air LiveBack™ tehnologiju za pružanje konstantne podrške za kičmu i osim plastičnog transparentnog naslona ili tkanine 3D Microknit u 19 boja, nudi dve mogućnosti tapaciranja. Raspon dostupnih izvedbi stolice podržava gotovo sva okruženja – od prostora za koncentraciju i saradnju, do kućne kancelarije i prostora koji zahtevaju visoko čista rešenja.

Priča iza Air LiveBack™ tehnologije je kreiranje jednostavne kompleksnosti. Kreirali su rešenje koje podržava promene telesnih položaja i podstiče bolje disanje i cirkulaciju. Sa upotrebom konvencionalnih materijala, to se često može postići vrlo teško, stoga su istražili nove načine…

Dostupne izvedbe naslona – Steelcase Series 2

 

Priča o dizajnu Series 2

Naš je cilj bio da osiguramo prozračnost i jednostavno čišćenje, ali primarni cilj je bio da se osigura podrška kičmi koja je fleksibilna, a to je zahtevalo nešto drugačije, zahtevalo je inovaciju. Tražili smo oblik koji se istovremeno može proširiti i horizontalno i vertikalno, unutra i van, oponašajući kretanje kičme. Oblik koji može biti i velik i malen, i tanak i debeo, bez mogućnosti da izgubi svoju funkciju.” Dizajnerski tim, Steelcase.

Izvedba s prozračnim naslonom – talasni uzorak

Prozračan i transparentan, uzorak talasa se povećava kako bi pružio odgovarajuću podršku za svaki deo kičme. Pri kretanju se savija u 2 dimenzije kako bi stvorio prilagodljiv, personalizovan komfor i udobnost za svakog korisnika.

Celu priču o dizajnu pogledajte u videu.

Priča o dizajnu – Steelcase Series 2

Izvor: Steelcase.com

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter