Otkrijte novo rešenje koje pokretnim timovima donosi kontrolu nad vlastitim radnim prostorom. „Ovo je potpuno drugačiji način planiranja prostora. Obično planirate, pa namestite prostor i onda tako ostane. Međutim, pomoću Steelcaseove Flex kolekcije vi se odlučujete za fleksibilnost. Zaposlenima dajemo delove i pokazujemo im kako mogu da ih postave, ali nema pogrešnog načina konfiguracije“, kaže Džejmi Pel, dizajner kompanije Steelcase.

PREGLED DIZAJNA

„Kreativni timovi najčešće rade na računarima i koriste mnoga fizička pomagala. Oni koriste dokumente i slike pa im treba puno prostora da iste i izlože“, kaže Pel.

Kombinacijom analognih i digitalnih ekrana olakšaćete članovima tima prikazivanje i predstavljanje projekata na kojima rade. Steelcaseova Flex Board Cart kolica omogućavaju da se ploča pomera po kancelariji, a njena zidna šina i postolje podržavaju više istovremenih vizualnih prikaza. Uz to, Microsoftova Surface Hub 2S i Steelcaseova Roam mobilna postolja čine digitalne sadržaje još pristupačnijim.

Članovi tima mogu da sede ili stoje oko vitkih Steelcaseovih stolova iz Flex kolekcije, uz dovoljno mesta za lap-topove i jutarnju kafu.

TIMSKI RAD

Akustične granice i bele ploče delovi su idealnog prostora u kom ideje slobodno kruže tokom kreativnog timskog rada. Vitki stajaći stolovi drže sve učesnike aktivno uključenim u razgovor.

„Ako dobro osmislite dizajn prostora, uključićete više manjih zona za razmišljanje i deljenje ideja. Steelcaseovi Flex Acoustic Boundary mobilni panoi omogućiće vam da podelite veći prostor na manje specijalizovane zone“, kaže An Sprejg, dizajnerka kompanije Steelcase.

Integrisani držači mogu po potrebi da drže ploče i samostojeće panoe u određenom položaju, što će vam omogućiti prikazivanje sadržaja i uspravno i vodoravno. Osim toga, u Steelcaseove Flex korpice i šoljice možete odložiti markere, lepljive beleške i spajalice, a one se mogu postaviti i na stolove.

Steelcase Flex Kolekcija 2020

DIZAJNERSKA RADIONICA

Lako je okupiti tim na dizajnerskoj radionici – sve što treba jeste da se spoje četiri Steelcaseova Flex stajaća stola.

„Ovi radni stolovi mogu se koristiti i rekonfigurisati na mnogo načina. To je posebno važno za kreativne timove kojima je potrebna aktivna saradnja u obliku saradničkog razmišljanja i deljenja ideja. Točkići stolova se okreću u smeru kretanja, pa je pomeranje vrlo jednostavno, ali ne po cenu stabilnosti, kakvu tradicionalni točkići ne dopuštaju osim ukoliko ih ne zakočite“, kaže Sprejg.

U situaciji kad su okruženi samostojećim panoima, članovi tima lako mogu da pristupe svim potrebnim informacijama i idejama. Uz to, Steelcaseov Flex Power Hanger produžni kabl olakšava punjenje uređaja za vreme kretanja po kancelariji. Ovaj kabl može se okačiti na sto ili na postolje, a omogućiće vam da uredno posložite kablove, što znači da više nećete zapinjati za njih niti ih otpetljavati pod stolom.

Steelcase Flex Kolekcija Beograd

LIČNI FOKUS

Za trenutke fokusiranja, Steelcaseovi Flex Free-Standing panoi s magnetnim ivicama, omogućiće članovima tima da se ograde, birajući jednu od brojnih mogućih konfiguracija.

„Ove panoe možemo upotrebiti na mnogo načina. Možemo ih povezati i tako podeliti prostor na manje privatne kutke. Zatim, kada dođe vreme za saradnju, samo ih razdvojimo i mogu se koristiti za prikaz zakačenog sadržaja“, kaže Pel.

Vitki stajaći stolovi omogućavaju nam da biramo način držanja tela – čak i hoćemo li da sedimo ili stojimo. Integrisani naslon za noge pruža intuitivnu udobnost, a dodaci su rešenje za odlaganje ličnih predmeta. Integrisano napajanje s jednim kablom ima do sedam utikača, a nezavisno od njega možete lako pomerati vaš sto.

Želite li da istražite više načina za rad sa Steelcaseovom Flex kolekcijom? Kontaktirajte naše konsultante za radna mesta.

Izvor: Steelcase.com

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter