Lagunitas kolekcija stvara komfor u zajedničkim prostorima istovremeno održavajući sigurnu distancu kada radimo sami ili u timu.

Lagunitas Lounge sistem prilagođava se promjenjivim radnim uslovima i različitim telesnim položajima korisnika. Cela kolekcija sedišta i stolova stvara dodatno mesto bilo gde u prostoru istovremeno nudeći multi-modalnu podršku i različite stupnjeve privatnosti.

 

 

Društvena i kolaborativna

Preduzeća se prilagođavaju kulturi zajednica poput onih u kafićima, kako bi stvorili relaksirajuća mjesta za duge razgovore i neformalna druženja. Lagunitas pruža alternativne postave za prijateljska druženja koja mogu prerasti u kolaboraciju izvan tradicionalne konferencijske dvorane.

Prostorno-definisana

 

Radeći individualno ili u društvu mnogih, malo privatnosti može učiniti puno dobrog. Lagunitas stvara privatnu zonu u javnom prostoru. Visoke pregrade, u pletivu ili tkanini sprečavaju opterećenje i odvlačenje pažnje na okolinu, a korisnicima omogućavaju sigurnu fizičku distancu.

Sa ovom kolekcijom imamo priliku stvoriti prostore koji će istovremeno udovoljavati potrebama zaposlenih i zahtevima novih radnih uslova za većom sigurnosti i ugodnosti na radnom mjestu.

Kreirajte idealne prostore s Lagunitas kolekcijom- Beskrajne mogućnosti konfiguracije

 

Izvor: https://www.coalesse.com/products/seating/lounge-seating/lagunitas/

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter