Na svakom random mestu, krajnji cilj je dobrobit i zdravlje zaposlenih. Radno okruženje orijentisano ka zdravlju šititi najznačajnija ulaganja kompanije i osigurava maksimizaciju produktivnosti, efikasnosti i inovativnosti.
Podesiv Ology sto podržava fiziologiju i biologiju zaposlenog i podiže svest o značaju zdravog radnog okruženja.

 

kancelarijasunce

 

Zaposleni su sve mobilniji, dele stolove, neprestano su u interakciji i izloženi su milionima mikroba na radnim kancelarisjkim površinama. Mikrobi naseljavaju radnu površinu, a 80% infekcija može se preneti dodirom. Ology je dostupan sa Bactiblock®, prirodnom i efikasnom antibakterijskom površinom ukomponovanom u sto. Ujedno, meke ivice podloge znatno smanjuju nezdravi pritisak na ruke i redukuju umor u vratu i ramenima.
Ova izdrživa i dugotrajna zaštita, za najčešće dodirivana područija radne površine, omogućuje dobrobit svakom korisniku Ology stola, posebno u kompanijama s politikom mobilnog korišćenja radnog prostora.

 

 

Steelcase je razvio mobilnu aplikaciju Rise, čime je zaposlenima pojednostavljena kontrola nad radnim prostorom. Kada korisnici povežu svoju aplikaciju Rise s bilo kojim kompatibilnim stolom, unete postavke automatski se primenjuju, štedeći pritom vreme i pažnju korisnika, bez obzira u kojoj poslovnoj zgradi ili kancelariji rade.

 

telefon

 

Uz praćenje telesnog položaja i aktivnosti, moguće je postaviti podsetnike za promenu položaja tokom dana. Time se podstiče zdravije, srećnije i produktivnije radno okruženje.
Izvor: https://www.steelcase.com/eu-en/products/desks/ology/

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter