Budući da organizacije nastoje da usklade prilagođavanje prostora s dobrobiti zaposlenih, integracija radnih stolova podesive visine biće sve češća. Stolovi podesive visine Ology ™ rađeni su u skladu s fiziologijom i biologijom radnika i prikladni su za svako radno okruženje u kojem se vodi računa o zdravlju – bez obzira na veličinu i izgled.

Optimizujte prostor za dobrobit zaposlenih

Poboljšajte fiziologiju rada

Sa svojim praktičnim i jednostavnim kontrolama, radni sto Ology olakšava promenu visine i položaja tela na radnom mestu, podstičući položaj povoljan za zdravlje.

Ergonomija prilagođena individualnim potrebama

Ovaj sto je dostupan sa integrisanom šinom na koju se može umetnuti prostorna pregrada, rasveta, izvor napajanja ili radna oprema – koji se mogu prilagoditi specifičnim potrebama i radnim uslovima korisnika.
Dodatni opcionalni profil s mekim rubom pomaže značajno smanjenje nezdravog pritiska na podlaktice i osećaj napetosti u ramenima i vratu.

Biologija u svrhu dobrobiti na radnom mestu

U skladu s rezultatima naših istraživanja, sto Ology dizajniran je s posebnom pažnjom na najčešće dodirivane površine – na njih se može opcionalno staviti antimikrobna zaštita koja sprečava rast 99 odsto mikroorganizama. Ova opcija je dostupna u sklopu Simple Touch opcije kontrole i na profilu mekog ruba.

Sto Ology sa Active Touch opcije kontrole i uparite se s mobilnom aplikacijom Rise. Dizajnirana da vas podseti na promenu položaja pomoću opcije Active Motion, ova aplikacija vam omogućava kreiranje profila sa unapred postavljenim visinama stola i željenim intervalima sedenja i stajanja. Kontroler se besprekorno spaja s mobilnom aplikacijom Rise preko bluetootha, tako da možete poneti svoje podatke sa sobom i pratiti nivo aktivnosti tokom dužeg vremenskog intervala.

Preuzmite kontrolu nad dobrobiti na radnom mestu

Svaki aspekt radnog stola Ology dizajniran je za unapređenje pokreta i dobrobiti korisnika, uključujući dve opcije kontrole – Simple Touch i Active Touch.

Simple Touch kontrola omogućuje korisnicima da bez napora pomeraju sto gore ili dole – bez skretanja pogleda s poslovnog zadatka, dok Active Touch laganim pokretima podseća radnike da menjaju položaje tela.

Active Touch se uparuje s aplikacijom Rise, koja korisnicima omogućuje stvaranje profila s unapred postavljenim visinama i ciljevima, kao i praćenje nivoa aktivnosti tokom dužeg vremenskog perioda.

Izvor: https://www.steelcase.com/products/benching/ology-bench/#features_antimicrobial-protection

Autor: Steelcase.com

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter