Free Stand

Opis proizvoda

“Free Stand je prenosiva i sklopiva radna površina za mobilne uređaje.”

Optimizacija mobilnosti je platforma gde smo zaista počeli da uviđamo interakciju između proizvoda i ljudskog ponašanja … “Privremeno” je važno. Ljudi žele da se osećaju kao da poseduju mesto privremeno. To bi moglo biti jednostavno kao pristaništa ili  vaš digitalni alat koji je bliže utičnici (pristup struji i podacima je na vrhu zabrinutosti mobilnih radnika).

Na primer, nema mnogo kancelarijskih stolica ili bočnih tabela ili podešavanja, jednom rečju: Ne može vaš alat biti privremeno podržan sa digitalnim vezama. Tu vaša torba može biti  bezbedna.
Strategije za optimizaciju mobilnosti uključuju mogućnosti koje pružaju brzo prilagođavanje prostora; privremenog skladištenja; grupa za saradnju alati kao što su table i zidovi za lepljenje kartica;kao i mobilni radnici (ispravljeni ili savijeni preko tastature) i njihovi instrumenti (različite visine i pod različitim uglovima). U principu, strategija je da ponudimo mogućnost da imaju pravo da izaberu proizvode koji su dostupni za mobilnost gde god izaberu da rade.

Treba da se stvori prostor koji podržava nomade. Počinjemo tako što uviđamo da mobilni radnici odsustvuju sa posla bez smeštaja koji zaslužuju. Onda zamislite njihov prolaz i zahteve. Uverite se da će biti lakše i da će provesti manje vremena dok počnu da rade. Povećavaju protok.

Primer je Coalesse, koji je uveden prošle godine, besplatan štand, portabl i sklopivi laptop ili tablet štand, koji omogućava brzo i lako mesto za rad. Ono što Free Stand razlikuje od sličnih proizvoda je njegova sposobnost da se sklapa za nekoliko sekundi, tako da možete raditi kod kuće kada je vreme za opuštanje.

Tech-pamet. Free Stand je za svakoga ko ima tablet ili laptop i želi udobno da se smesti. Idealan je za samostalan rad na kauču ili u fotelji, da li u kući ili u kancelariji. Ili za saradnju u učionici ili sobi za sastanke. Sklopiv, podesiv po visini, lagan, Free Stand nalegne snažno na svoje mesto. Velikodušna radna površina se rotira kako bi odgovarala korisniku. Ugrađena ručka olakšava nošenje.

I kad dođe vreme za odmor, Free Stand se može brzo sakriti ispod kauča.

  • Dostupan u crnoj boji
  • Visina podesiva od 50.8 cm do 68.58 cm
  • Sklapa se do 12.5 cm visine