Opis proizvoda

Dizajn: Luca Nichetto
Vrsta: Konfiguracije za sedenje i stolovi

Wolfgang projekat prvi je u celosti osmislio ovaj saradnički tim, i kao takav, predstavlja svojevrsnu zahvalnost za gostoprimstvo koje je Nichetto primio u Švedskoj te, ujedno, izraz oduševljenja za njegov novi ”Skandinavski život”.
Tačnije, zakrivljeno drvo iz kojeg se oblikuju stolica i naslon, koji deluju da su u potpunoj harmoniji sa masivnim drvetom na nogama i podkonstrukcijom, nudi očitu aluziju na Skandinavski dizajn.

Projekat je inspirisan načinom na koji je upotrebljeno drvo obrađeno, aspekt koji je proizašao posmatranjem stolica koje su dizajnirali Hans J. Wegner i Michael Thonet, pri čemu je svaki okarakterisan specifičnom upotrebom materijala koji ga čine.

Wolfgang kolekcija, proizvođača Fornasarig, predstavljena je tokom dizajnerske nedelje u Milanu 2011. godine. Sadržavala je stolicu i jednosed u prirodnom drvetu ili obojenom drvetu sa stolicom i naslonom u drvetu ili tkanini, a čija je paleta boja inspirisana umetničkim slikama.

Wolfgang kolekcija danas je obogaćena novim elementima. Tapacirana sofa, klub stočići u dve različite veličine, bočni sto i barski sto rezultat su identične filozofije dizajna i završne obrade.

Struktura
Hrastovina.

Boja
Boja s minimalnim štetnim efektom na okolinu. Boja drveta može se izabrati u skladu sa našom paletom boja. Posebne obrade dostupne.

Tkanina
Stolica je napravljena od opruga sa elastičnom mrežom. Ispuna stolice sastoji se od poliuretanske pene sa mešovitom gustoćom. Tkanina ili koža mogu se izabrati iz naše palete uzoraka ili poručiti od strane kupca.

Stolovi
Hrastovina.

Kategorija: Ostalo

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter