Opis proizvoda

Asortiman radnih stolica Antagonista je dizajniran da zadovolji potrebe luksuza i prefinjenosti korisnika. Baza sedišta, veoma izdašnih dimenzija (maksimalna visina 123 cm – dubina 64 cm i korisna površina sedišta 46 cm) je dopunjena sa dve manje verzije, jednom sa srednjim naslonom (112 cm) pogodnom za direktorske kancelarije ili, ako se koristi u paru, kao stolice za posetioce i jedno sa donjim naslonom (99 cm) koji se obično koriste u salama za sastanke. Asortiman takođe sadrži verziju stolice sa konzolnom bazom sa niskim naslonom, koja se prvenstveno koristi oko stolova za sastanke, ali i kao stolica za posetioce.

Antagonista kolekcija postoji i sa vintage dizajnom, gde su nasloni za ruke, baze i konzolni okvir dostupni u završnoj obradi od svetlog oraha i ružinog drveta, sa jasnom namerom da se ispune završni slojevi izvršnog okruženja napravljenog od ovih materijala.

Ove direktorske stolice su sastavljene od monostrukture šperploče sa mekom poliuretanskom penom, opremljene mehanizmom za nagib koji se može zaključati u četiri položaja. Okretne stolice sa niskim naslonom mogu da prime mehanizam za vraćanje sa fiksnom tačkom. U hromiranoj verziji, nasloni za ruke su udobno tapacirani, dok se preostali metalni detalji kao što su baze i konzolni okviri mogu isporučiti u hromiranoj i crnoj boji. Ključna karakteristika ovog proizvoda je presvlaka od prave kože, ali i, alternativno, visokokvalitetna Emmegi eko koža.

Sve u svemu, Antagonista je veoma čvrst proizvod koji nudi značajnu udobnost i luksuz u retro stilu.

Kategorija: Executive stolice

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter