Opis proizvoda

Prilagodljiv u tri različite visine naslona, Max je pogodan za različite namene. Kao direktorska stolica, prirodno se uklapa u radne prostore gde pažnja na ergonomiju i formalnu strogost postaju važni. Kao stolica za posetioce, postaje idealan stilski dodatak za svako kancelarijsko okruženje, od prostora za čekanje i sastanke do recepcije.

Poliuretanska podloga sedišta i naslona, u kombinaciji sa čvrstoćom unutrašnjih drvenih i čeličnih nosača, čini stolicu posebno pogodnom za intenzivnu upotrebu, dok funkcije podešavanja, koje su jednostavne za korišćenje, omogućavaju podešavanje držanja na najbolji mogući način .

Za ublažavanje napetosti u mišićima leđa, često zbog duže upotrebe monitora, postaje važno da možete podesiti položaj sedišta. S tim u vezi, Max ima sinhronizovani mehanizam koji se može zaključati u 5 pozicija, sa bočnim podešavanjem otpora naslona u odnosu na težinu korisnika i sistemom za otpuštanje.

Lumbalni oslonac podesiv po visini osigurava da naslon pravilno prianja uz kičmu korisnika.

Podizanje sedišta pomoću gas pumpe je uvek kombinovano sa okretnom bazom sa 5 kraka, sa gumenim točkovima, dok je, samo za verziju sa niskim naslonom, dostupna fiksna baza sa nogama spojenim na sistem za automatsko vraćanje sedišta u prednji položaj.

Dostupan je širok asortiman tkanina i kože. Moguće je birati između naslona za ruke tapaciranog aluminijumom (prekrivenog istom bojom kao i sedište) ili potpuno tapaciranog naslona za ruke od poliuretana.

Kategorija: Executive stolice

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter