Opis proizvoda

Ambiciozna direktorska kancelarijska stolica dizajnirana za korisnika koji preferira meke i udobne oblike. Fokus je na pažnji na detaljima kao i ciljanom izboru materijala.

Sa svojim bezvremenskim stilom Pulchra je direktorska stolica koja se lako može uklopiti u klasičnu kancelariju, ali i u savremeno okruženje.

Opremljena sa niskim naslonom i konzolnim okvirom, Pulchra se može koristiti ne samo za direktorske kancelarije, već i za sale za sastanke, povećavajući eleganciju i prestiž svakog okruženja.

Široko telo u tri različite visine, oblikovano prema držanju korisnika, sa unutrašnjom strukturom od bukove šperploče i mekom poliuretanskom postavom. Udoban jastuk prati zakrivljen profil okvira, poboljšavajući udobnost sedišta koje mora da zadovolji stvarne potrebe onih koji ga svakodnevno koriste.

Visokokvalitetne presvlake, naglašene pažnjom u tapiseriji i preciznošću šavova, naglašavaju prijatne oblike fotelje.

Zakrivljeni oblici za naslone za ruke dostupni u aluminijumskoj verziji, sa naslonima obloženim istom bojom kao i sedište ili presovanom i savijenom bukovom šperpločom, sa završnom obradom od svetlog oraha ili ružinog drveta.

Udobnost stolice je takođe pružena izborom mehanizama i podešavanja. Oscilujući mehanizam omogućava promenu nagiba rama i podešavanje otpora naslona prema težini korisnika, što omogućava da se stolica lako prilagođava pokretima tela.

Gas lift sedišta i sistem automatskog vraćanja u prednji položaj su dodatna podešavanja koja garantuju potpuno prilagođavanje sedišta.

Širok asortiman Pulchra stolica je definisan raznovrsnošću završnih obrada i baza koje se mogu uskladiti sa kompletnim dizajnom. Standardna verzija stolice je dostupna sa aluminijumskom bazom sa 5 zvezdica na točkićima ili nogama, ili sa konzolnim ramom od hromiranog ili crno obojenog cevastog čelika. Drvena verzija je obogaćena toplim tonovima drveta, pokrivajući noseću konstrukciju okretne osnove sa zaštitnim profilom od punog drveta farbanog svetlog oraha ili ružinog drveta, završnim obradama koje se ponavljaju u konzolnom okviru od bukove šperploče.

Kategorija: Executive stolice

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter