Opis proizvoda

Kod direktorskog stola Dr se dragoceni materijali i prefinjen dizajn kombinuju da bi stvorili bezvremenski ikonski stil. Vazdušna, suštinska i dinamična drvena konstrukcija, inspirisana “molinijanskim” stilom, drži staklenu ili drvenu ploču u magičnoj ravnoteži suprotstavljenih sila.

Zadivljujući dizajn stvara igru savršenog estetskog balansa sa radnom površinom, poboljšavajući materijalnost punog drveta i površine, dobijene od gornjeg dela furniran od prirodnog orahovog drveta i oivičenog čvrstim orahovim profilom sa zaobljenim ivicama.

Linija i dimenzije radnog stola (Š. 210 cm D. 100 cm) unose stil i lepotu u dom, čineći ga savršenim.

Percepcija svetlosti kristala je u suprotnosti sa strukturom posebne vrste drveta (kotibé) mahagonij, predloženom u belom ili antracit laku. Kristalne ploče su predložene u tri varijante: ekstra prozirno staklo i belo lakirano, obe debljine 15 mm, i dimljeno staklo, napravljeno od 88,1 (8+8 mm) lameliranog stakla.

Poput skulpture, svaki deo kompozicije stola sa uslužnim ormanima je zamišljen i dizajniran kao pun i prazan prostor. Servisni orman dolazi u dve veličine (Š. 187 cm i Š. 220 cm) i naizmenično ima otvorene pregrade sa zatvorenim prostorima za odlaganje sa fiokama.

Svi elementi koji čine strukturu servisnog ormana spajaju se pod uglom od 45°. Čini se da gornji deo ormarića lebdi u vazduhu. Napravljen je sa gornjim delom debljine 40 mm, iznutra brušenim, na koji je postavljena ploča od kaljenog stakla. Ormarić je podržan ručno rafiniranim nožicama od masivnog oraha ili mahagonija za lakiranu verziju, integrisanim sa čeličnim nivelama za podešavanje podnog nameštaja.

Balans između inovativnosti i kvaliteta, udobnosti i reprezentativnosti: ovo su glavne karakteristike Dr kolekcije. Kombinacija zanatstva, dizajna i tehnologije rezultira stvaranjem proizvoda sa nepogrešivim identitetom i karakterom.

Kategorija: Executive stolovi

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter