Opis proizvoda

Emmegi je prepoznatljiv na tržištu po svom širokom asortimanu, kvalitetu i dizajnu direktorskih stolica.
J. Bennet i G. Ingignoli dizajnirali su za Emmegi novu direktorsku stolicu Bia, proizvod koji ima za cilj da integriše dizajn i eleganciju sa najsavremenijim konceptom ergonomije i udobnosti.

Oblik naslona i mekoća jastučića obezbeđuju savršen kontakt i podršku leđima korisnika. Bia se odlikuje elegancijom aluminijumskog naslona za ruke, koji je direktno povezan sa naslonom i na taj način nudi veću udobnost.

Još jedan prepoznatljiv element Bia stolice je sinhronizovan mehanizam, potpuno smešten u unutrašnjosti stolice. Funkcije stolice kao što su nagib naslona i podešavanje visine sedišta se
izvode pomoću dva elegantna dugmeta koja se nalaze ispod sedišta.

Bia je dostupna u dve verzije, kao direktorska stolica i kao stolica za sastanke, pri čemu ova druga ima 2 visine naslona.

Direktorska verzija može biti opremljena sinhronizovanim mehanizmom, koji se može zaključati u 3 položaja, koji se samopodešava prema težini korisnika, dok verzija za sastanke može imati ili harmonični mehanizam nagiba ili povratak na mehanizam fiksne tačke.

Baza sa pet zvezdica i naslon za ruke su napravljeni od poliranog aluminijuma, hromiranog ili crnog. Baza može da primi hromirane ili crne točkove ili klizače odgovarajuće boje.

Širok asortiman kože ili tkanina nudi odličan izbor za usklađivanje stolice sa nameštajem i dekoracijom kancelarije.
Na zahtev, nijansa kože može biti ista kao ona koja se primenjuje na Frezzinom stolu.

Kategorija: Kolaborativne stolice