Opis proizvoda

Geometrijski moderan dizajn je karakteristika Business Class kolekcije stolica, koje imaju opseg sedišta sa lumbalnom strukturom i širokim i udobnim sedištem koje je dizajnirao studio Favaretto & Partners.

Kolekcija uključuje direktorsku stolicu, sa visokim i srednjim naslonom, stolicu za sastanke i malu stolicu za čekanje, koje sve dele isti bočni dizajn: blago zakrivljeni trapezni oblik koji je dostupan u različitim veličinama u zavisnosti od modela.

Kod ovog modela stolice, naslon se razvija u visinu i proteže se u dva dinamična „uha“ koja deluju kao bočni nasloni za glavu kako bi se osigurala maksimalna udobnost. Podloga sedišta i naslona je od pene, a presvlake su dostupne u tkanini i koži, u raznim bojama. Podstavljeni nasloni za ruke, ugrađeni u naslon, pružaju meku podršku tokom radnog vremena.

Business Class se prirodno uklapa u kancelarijsko okruženje zahvaljujući dostupnosti tri visine naslona koji komuniciraju sa različitim bazama i mehaničkim sistemima.

Osnovna verzija sa 5 kraka, od poliranog aluminijuma i na točkićima, opremljena je gas liftom i može biti opremljena sinhronizovanim mehanizmom sedišta/naslona koji se može zaključati u 5 položaja, sa bočnim podešavanjem otpora naslona u odnosu na težina korisnika i sistem za otpuštanje.

Sedište sa niskim naslonom je takođe dostupno u verziji samo za okretanje sa stopalima, na bazi sa 4 kraka od konusne okrugle čelične cevi, ili sa mehanizmom za automatsko vraćanje i bazom od 5 kraka od aluminijuma.

Kategorija: Kolaborativne stolice