Opis proizvoda

Sa EM 202 sistemom možete uživati u potpunoj komfornosti, čak i u svom radnom okruženju. Lakoća, krivudavost i udobnost su prednosti koje definišu široku kolekciju stolica dizajniranu da bude raznovrsna i da se istakne u različitim situacijama, od direktorske preko operativne kancelarije, do sala za sastanke.

U ovoj kancelarijskoj stolici, čvrsta i prozračna mreža postaje karakterističan element proizvoda, sa dvostrukom funkcijom naglašavanja jednostavnosti njenog dizajna i prilagođavanja obliku tela korisnika dok pravilno podržava kičmu. Jedinstveni okvir, dostupan u tri različite visine, dizajniran je od aluminijumske perimetarske strukture koja podržava i održava elastičnu mrežu rastegnutom, obezbeđujući optimalnu distribuciju opterećenja tela i istovremeno dobru transpiraciju i termičku regulaciju.

Pored vidljivog mrežastog tela, dizajniranog za Mesh verziju, EM 202 je dostupan u osnovnoj verziji, sa mekim jastukom koji pokriva prednji deo tela, detaljem koji dodatno poboljšava udobnost stolice i daje joj prefinjenost i moderan izgled, naglašen brigom o horizontalnim šavovima i raznovrsnim presvlakama.

Ergonomiju i lakoću korišćenja daje širok izbor mehanizama koji vam omogućavaju da promenite nagib i visinu sedišta po svom ukusu, kako biste pronašli najprikladnije rešenje za pravilno držanje. Telo se prilagođava pokretima oscilacionog mehanizma sa podešavanjem otpora naslona u odnosu na težinu korisnika i sistemom za zaključavanje/otključavanje.

Gas lift sedišta i automatski sistem vraćanja u prednji položaj su dodatne garancije kolekcije stolica sa više konfiguracija.

EM 202 nudi širok spektar mogućnosti prilagođavanja, u rasponu od sjajnih ili crno ili belo obojenih završnih obrada, preko aluminijumskog naslona za ruke sa tapaciranim ili poliuretanskim jastučićima za ruke, do okretnih baza sa 5 zvezdica na točkićima ili nogicama, do fiksne konzole okvira samo za verziju sa niskim naslonom.

Kategorija: Kolaborativne stolice

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter