Opis proizvoda

Direkorska oblast je uvek bila mesto zaduženo za izražavanje misije i svrhe koje pokreću kompaniju. EM 204 je kolekcija stolica dizajnirana za one koji žele da se predstave sa stilom i elegancijom izrade koji kombinuje dragocene materijale, dizajn, udobnost i pažnju na detalje.
EM 204 je reprezentativna stolica koja je dostupna u dve verzije, kao direktorska stolica i kao stolica za sastanke sa visokim, srednjim ili niskim naslonom, na točkovima ili konzolnom okviru.

Krivudavi jednostruki okvir se sastoji od hladno oblikovanog aluminijumskog jezgra, tapaciranog tkaninom ili kožom, koji može da se oslanja na nosač od livenog aluminijuma za povezivanje okretne osnove. Kao alternativa, postoji oscilacioni mehanizam, odnosno tehnološki sinhronizovani oscilacioni mehanizam, samokalibrirajući, sa četiri pozicije u kompletu sa uglačanim kućištem. Oba mehanizma su opremljena sistemom za zaključavanje/otključavanje. Nasloni za ruke od livenog aluminijuma, koji su urađeni kao i ostali metalni delovi ili tapacirani, čine
sastavni deo usklađene konstrukcije ove stolice.

Osnova, od poliranog aluminijuma, hromirana ili ofarbana crnim epoksidnim prahom, upotpunjena je nožicama ili samozaključujućim gumenim točkovima sa dvostrukim gazećim slojem i bočnim poklopcem u istoj boji kao i konstrukcija. Za verziju sa niskim naslonom postoji elegantan konzolni okvir od ovalnog cevastog čelika.

Kategorija: Kolaborativne stolice

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter