Opis proizvoda

Business Lounge je dizajnerska fotelja, posebno pogodna za čekaonice, hotele i salone, koja nudi trenutke velikog komfora sa dodatnim dodirom elegancije.

Fotelja je okretna i pogodna za podsticanje udobnih trenutaka opuštanja, diskusije i neformalnog dijaloga, stvarajući mešavinu zajedničkih i individualnih iskustava. Konceptualna linija konfiguriše Business Lounge kao klasičnu i bezvremensku fotelju u kojoj su naslon i nasloni za ruke podstavljeni od fleksibilnog, hladno penastog poliuretana, sa cevastim čeličnim umetkom kako bi se obezbedio kvalitet koji će ostati nepromenjen tokom vremena.

Detalji Business Lounge-a pozivaju korisnika da zauzme ispravan i opušten položaj i da se stalno fokusira na dobrobit korisnika. Zakrivljeni oblik naslona za ruke je dizajniran da omogući rukama da se odmaraju u prirodnom položaju, dok bočni otvori za ruke naglašavaju osećaj slobode izbegavajući osećaj stisnutosti. U slučaju dužeg boravka, uklonjivi jastuk za bubrežnu podršku je dodatni fokus na psihološko blagostanje i fizičko opuštanje.

Kategorija: Lounge nameštaj

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter