Opis proizvoda

Officebricks akustične kabine radnicima pružaju privatnost koja im je potrebna. Ovaj modularni sistem nudi vrhunsku zvučnu izolaciju u atraktivnoj atmosferi.

 

Koncentracija, izbor i kontrola

85% radnika danas kaže da se teško koncentriše, a 86% kaže da im nedostaje izbora i kontrole nad time gde i kako rade, u zavisnosti od vrste posla koju obavljaju.

Officebricks akustične kabine su modularni sistem kabina koji se brzo montira (i rastavlja) stvarajući područja rada i privatnosti koja apsorbuju zvuk.

 

Pametan dizajn

Kompletan plug-and-play sistem. Officebricks akustične kabine mogu se brzo sastaviti – bez potrebnog bušenja, lepljenja ili odvijanja. Demontaža je takođe besprekorna, što omogućava jednostavnu rekonfiguraciju ili preseljenje kancelarijskog prostora. Znak ‘On Air’ ukazuje radnicima da se jedinica koristi, pazeći na očuvanje privatnosti.

 

Akustika

Izrađene od laminiranog sigurnosnog stakla i pametnog sistema od cigle, Officebricks akustične kabine pružaju dvosmernu zvučnu izolaciju. Zvuk izvan kabine ostaje spolja, dok razgovori unutar kabine ostaju privatni. Ventilacijski sistem s malo buke osigurava zdravu klimu i prijatnu atmosferu bez smanjenja akustičke udobnosti.

 

Raspon proizvoda:

  • mobilna kabina
  • kabina za pozive
  • kabina za rad
  • kabina za dijalog
  • kabina za sastanke
  • kabina za konferencije

 

Kategorija: Prostorna rešenja

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter