Opis proizvoda

Steelcase Flex Active Frames su prilagodljive strukture koje definišu prostor stvaranjem produktivnih, izuzetno fleksibilnih i inspirušućih prostora za timove.

Prilagodljivost + podešavanje

Stvorite svoj okvir, ispunite svoj okvir, prilagodite svoj okvir – to je tako lagano uz jednostavnu logiku sistema Active Frames. Odaberite okvir i police, odredite nivo mekih ili tvrdih kućišta, a zatim ga prilagodite sebi.

Mrežna i modularna struktura Active Frames omogućuje kratku ili dugoročnu rekonfiguraciju i pruža prilagodljivost potrebnu na fleksibilnom i novom radnom mestu. Kako je timu i radnom mestu potrebna promena, tako se može promeniti i Active Frames. Dodajte vrata i brave da biste personalizovali ormariće ili povećajte visinu i širinu za veću privatnost u prostoru. Active Frames mogu podržati širok raspon potreba u otvorenoj kancelariji.

Temeljne strukture

Active Frames temeljni su elementi koji maksimiziraju prostor stvaranjem timskih sekcija kada se implementiraju u tlocrt. Ne samo da su dizajnirani za podelu prostora, već njihova višestruka funkcionalnost stvara idealne prostore za timove kako bi tokom rada iskazali maksimalnu produktivnost.

Kao idealno rešenje za pregrađivanje, Active Frames pruža jasno definisanu prostornu granicu između timova. Timskim prostorima doprinosi izraženiju privatnost i odvaja ih od prometnih područja, pa samim tim omogućava da pomoćni prostori budu još bolji i uređeniji. Dizajnirani su za upotrebu kroz čitav prostorni plan kojem Active Frames olakšava mogućnost izrade još jednostavnije i bolje.

Dodaci

Vešalica za odeću
Olakšajte odlaganje stvari. Okačite svoj kaput, uzorke tkanina ili viseću biljku na vešalici za odeću.

Podupirači
Omogućite lakše skladištenje knjiga uspravno i organizovano dodavanjem nosača na police.

Konektor za upravljanje kablovima
Konektori za organizaciju kablova se mogu dodati na okvir kada se napajanje treba provesti kroz skladišnu strukturu

Punjenja
Punjenja od poliuretanskih ili laminat materijala mogu se dodati okvirima kako bi se omogućila još bolja potpora, različiti nivoi popunjavanja, a da opet budu funkcionalna i dekorativna.

Vrata
Sa zatvorenom opcijom za skladištenje, vrata pomažu u lakšoj organizaciji alata timova i održavaju posao urednim i sigurnim. Mekane ručke od tkanine omogućavaju jednostavan pristup potrepštinama dok sistem zaključavanja obezbeđuje sigurnost ličnih i poverljivih predmeta.

Fiksne ploče
Kako bi se olakšana saradnja i jednostavniji prikaz rada omogućila timovima kreirane su ploče sa pričvršćivanjem, fiksne poliuretanske ploče ili ploče za pisanje koje su izuzetno praktične i lake za korišćenje.

Spojnice za table
Odvojive spojnice za table mogu biti dodate okvirima za podršku Flex pločama za pisanje, uz mogućnost vertikalne i horizontalne orijentacije.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter