Embodied Beauty™ kolekcija

Opis proizvoda

Nadahnuta japanskom estetikom minimalizma, obnavljanja i organske lepote prirodnog sveta kolekcija nudi razne stilove, od uskih jednobojnih uzoraka do velikih grafičkih tekstura, koji se svi jednostavno u kontrastu kombinuju sa ukusom.

Embodied Beauty™ kolekcija živi prema svom imenu i pokazuje da su potraga za prelepim dizajnom i održivošću nerazdvojne. Uz tri ugljenično negativna proizvoda „Cradle to gate“, kao deo Interface-ove misije Climate Take Back™, svi su stilovi predstavljeni u kolekciji ugljenično neutralni kroz njihov puni životni ciklus.

Ikigai, “razlog postojanja”, japanski je koncept povezan sa napretkom i srećom kroz povezanost sa drugima i sa prirodom. Ikigai uči uvažavanje jednostavnosti i prihvatanje onoga što je neprolazno. Nadahnuta ovim načelima, Embodied Beauty™ kolekcija usmerena je na „oživljavanje“ novog života.

Kolekcija obuhvata mirne, prigušene sive, tople i hladne tonove uz prirodne boje za dodatnu dimenziju. Proizvodi Simple Sash, Sashiko Stitch i Vintage Kimono dočaravaju nežnu lepotu starinskog tekstila i idealni su saputnici linije Zen Stitch sa svojom nepravilnom mrežicom. Geisha Gather je moderna, tkana grafika koja vas poziva da kreirate vlastite zen uzorke. Tokyo Texture i Shishu Stitch satkani su iz prirodne organske teksture uz mekane, suptilne udubljene linije.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter