Opis proizvoda

Artome M10 je prenosivi multifunkcionalni audio-vizualni prezentacioni uređaj nove generacije sa ugrađenim laserskim projektorom i vrhunskim ozvučenjem. Ovo all-in-one rešenje može se povezati sa drugim uređajima pomoću HDMI kabla ili bežično i omogućava savršeno korisničko iskustvo sa jednostavnim kontrolnim panelom.

Artome M10 je potpuno mobilan što eliminiše potrebu za postavljanjem kablova i povećava efikasnost iskorišćenosti prostora.

Ugrađeni zvučni sistem olakšava jasnu komunikaciju kako za sve u prostoriji tako i na daljinu te nije potrebno dodatno ožvučenje. Artome M10 Iskustvo se može povećati i pomoću upotrebe mikrofona. Jednostavno možete uživati u pokretnom projektoru sa kvalitetnim zvukom koji se može koristiti gde god i kada god vam zatreba.

  • Potpuno prilagodljiv.
  • Potpuno mobilan

Upotreba u edukaciji
Kada je u pitanju učenje i čitanje sa ekrana u učionici, Istraživanja pokazuju da 58% učenika teško čita sa ravnog ekrana od 70 inča. Pomoću Artome M10 projektora veličina slike može se povećati do 150 inča, a sve što vam je potrebno jeste samo zid svetle boje.

Upotreba u poslovanju
Artome M10 smanjuje ukupne troškove izgradnje. Eliminiše potrebu za električnim planiranjem, postavljanjem kablova ili instalacija. Troškovi su unapred poznati i vreme isporuke je tačno, jer ne zavisi od napretka drugih izvođača.

Kategorija: Smart Solutions

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter