Opis proizvoda

Mobilno AV rješenje za velika događanja
Artome X30 dizajnom eliminiše projektovanje, postavljanje kablova i instalaciju audiovizualne tehnologije, što je izazov, posebno u velikim prostorima za događaje.

Epson laserski projektor proizvodi svetlosnu snagu do 15.000 lumena, što je dovoljno čak i za najizazovnije potrebe, kao i za svetle prostore. Ugrađeni zvučni sistem proizvodi dovoljno zvučnog pritiska za stotine ljudi. Artome X30 takođe je kompatibilan s eksternim zvučnim sistemima.

Najjednostavnije rešenje za iskustvo
Artome X30 dizajniran je za korisnike koji nemaju tehničku pozadinu. Sistem se pokreće pritiskom na dugme, a kontrolna tabla sadrži najčešće korišćeni kontrolni taster. Laptop ili mobilni uređaj povezani su bežično ili kablom.

Slika i zvuk mogu se optimizovati za prostore različitih veličina. AV tehnologija optimizovana za obuku može biti namenjena za konferencijsku upotrebu bez potrebe za reprogramiranjem ili instaliranjem.

Bilo koji prostor pretvara u prostor za maštu i iskustvo
Artome X30 pretvara salu za obuku u prostor za svečane prilike i predvorja za izložbeni prostor. Isti proizvod može se koristiti u nekoliko različitih svrha, što ga čini AV tehnologijom visoke efikasnosti.

U fazi projektovanja, izlaz svetlosti laserskog projektora određuje se prema zahtevima svetline u prostoriji i veličine slike iz četiri različite opcije između 7.000-15.000 lumena. Zvučni sistem može se proširiti kako bi zadovoljio potrebe događaja odabirom odgovarajućih veza i karakteristike rešenja.

Jeftinija i brža konstrukcija
Smanjuje ukupne troškove postavljanja instalacije jer AV tehnologija eliminiše postavljanje, a dizajn AV ne zahteva posebnu stručnost.

Cena montažnog rešenja uvek je unapred poznata. Artome će biti proizveden u dogovoreno vreme s obzirom na to da na njegovu isporuku ne utiču spoljni dobavljači.

Artome X30 ne utiče na životni ciklus građenja ili prostornih rešenja, naspram fiksne AV tehnologije. S dobrim dizajnom, prostorno okruženje može biti promenjeno bez ograničenja uzrokovanih tehnologijom.

Kategorija: Smart Solutions

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter