Opis proizvoda

GoBright Work nudi intuitivan I prilagodljiv softver, kombinovan sa opcionim modularnim hardverskim elementima. Korisnici mogu da provere raspoloživost radnih prostora I rezervišu bilo koji prostor za samo nekoliko sekundi.

Više o GoBright Work

Sve počinje sa softverom. Korisnici i administratori mogu pristupiti GoBright portalu uz pomoć mobilne aplikacije – dostupne i na iOS i na Android platformi – ili uz pomoć web pretraživača na bilo kojem uređaju. Korisnici mogu da rezervišu prostor, upravljaju postojećim rezervacijama, pronađu kolege (opciono) i vide koji su prostori rezervisani u bilo kom trenutku u budućnosti.

Prostori se mogu pretraživati i filtrirati prema njihovim karakteristikama i dostupnosti. Digitalne mape stvaraju vizuelno, intuitivno iskustvo rezervacije svakom korisniku.

Agilni rad

Brz rast koncepata rada zasnovanih na aktivnostima i zajedničkom prostoru otvorio je put za fleksibilnu upotrebu stola i stvorio potrebu za digitalnim upravljanjem prostora. Agilan rad je sada osnova modernih kancelarija i GoBright Work je tu da pomogne:

  • Izbor stolova na mreži= Rezerviši sto preko aplikacije, osiguravajući mesto za rad.
  • Vidljiva popunjenost= Jednostavno I lako proverite status stola dok ulazite u kancelariju putem aplikacije ili opcionim dodacima.
  • Jasna analitika= Upravljajte svojim kancelarijskim prostorom efikasno I osnažite menadžere objekata da donose odluke zasnovane na podacima.

Kategorija: Smart Solutions

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter