Vreme je za novo pokretanje motora. Novi Steelcase proizvodi mogu pomoći timovima i pojedincima da se ponovno vrate u novu normalnu rutinu.

Novi proizvodi prikazani na fotografiji uključuju Steelcase Flex kolekciju, stolicu Steelcase Series 2 (uskoro dostupna), akustične ploče Steelcase Truchet i Orangebox graničnu klupu.

Za većinu radnika, početak nove decenije doneo je nepredviđene izazove koje niko nije mogao ni zamisliti. Iznenadni poremećaji pogodili su gotovo svako tržište i industriju, ostavljajući organizacije i zaposlene pod pritiskom prilagođavanja novim radnim uslovima. Nakon višemesečnog rada od kuće, neki se ljudi vraćaju u kancelarije i prilagođavaju na novo normalno stanje na post-COVID radnom mestu. Kako bi podržali organizacije tokom povratka poslovanju, Steelcase je objavio 23 nova proizvoda  koja pomažu ponovo pokrenuti tok aktivnosti.

Potražnja za brzim i kreativnim radom je visoka. Pomozite agilnim timovima da rade u sprintu sa Steelcase Flex kolekcijom. Svi elementi – od stolova, ploča, pregrada do struje – su pokretni, što omogućava članovima tima da se u bilo kojem trenutku mogu prilagoditi svom prostoru. Fleksibilni komadi olakšavaju kolaboraciju uz održavanje odgovarajuće fizičke distance. Truchet akustične ploče i Flex akustične pregrade smanjuju okolnu buku kako bi se timovi mogli koncentrisati i pronaći zaklon u otvorenom planu od drugih kolega u blizini.

 

Sedite

Novi proizvodi prikazani na fotografiji uključuju kauč Bolia Pebble, podnu svetiljku Orb sa Steelcase Flex stalkom za struju.

Iako je ova godina mnogima donela samoću, traženje mesta za fokus na radnom mestu i dalje je ključno za dobrobit. Ovaj ugodan kutak nudi udobno, ali ergonomsko sedenje uz kauč Bolia Pebble i sofu Coalesse Massaud Lounge, oba s individualnim radnim površinama koje podstiču pravilno držanje tokom rada s tehnologijom. Steelcase Flex stalak za struju u visini sofe, osigurava ljudima dugotrajan fokus bez prestanka rada i brige o punjenju uređaja, a podna svetiljka Bolia Orb stvara opušteni ambijent.

 

Dobrodošli kući

Ovdje prikazani novi proizvodi uključuju radni sto Migration SE, Please stolicu u novom izdanju povodom 15. godišnjice, Implicit Lease ladičar, Volum Art ormare i Orangebox Air³ akustičnu sobu za sastanke.

Ova kućna baza, stalnim i mobilnim radnicima prilagođena je s Migration SE stolovima podesivim po visini i nizom mogućnosti za skladištenje poput Implicit Lease ladičara i ormara Volum Art. Stolica Please nova je izvedba najpopularnije Evropske Steelcase stolice, dizajnirana za dugotrajno korišćenje bez neudobnosti. Akustična podloga Orangebox Air³ pruža idealno mesto za obavljanje poziva bez ometanja drugih ili svog fokusa.

 

Ostanite u toku

Novi proizvodi na ovoj fotografiji: Steelcase FrameFour radna klupa, Steelcase Flex kolekciju, Truchet akustične ploče, i Bolia Balloon privezak.

Kako se broj radnika koji se vraćaju u kancelarije postupno krenuo povećavati, od ključne je važnosti da se oni koji i dalje rade od kuće osećaju kao deo tima. Kolege koji rade na daljinu mogu ostati povezani s projektima komunikacijom putem Microsoft Surface Hub-a 2. Postavljanjem na Steelcase Roam, virtuelni učesnici ostaju na vidiku dok članovi tima sede ili stoje za FramerFour radnom klupom, i mogu se kretati po prostoriji kao da su u njoj lično prisutni. Flex ploče i pregradni ekrani timovima omogućuju da istovremeno prikazuju ideje i postave granice u otvorenom kancelarijskom rasporedu. Truchet akustične ploče dele prostor na dva područja i smanjuju nivo buke, olakšavajući tako da se jedna ili dve osobe odvoje od grupe kako bi razmislili o idejama.

 

Izvor: Steelcase.com

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter