Tanko zastakljeni sistem staklenih pregrada sa drvenim ramom.

Deko.com 

 

Arhitekt za CPH Highline i dizajn enterijera Skanske, Holscher Nordborg, imao je vrlo jasne ideje o dimenzijama i dizajnu pregrada – zadatak koliko uzbudljiv toliko i izazovan – i njegov je plan u potpunosti razrešio i instalirao DEKO u saradnji s internim stručnjakom Wallmakers-a, Jasper Fredriksen. Rezultat je bio jedinstven zastakljeni pregradni sistem sa pregradnim sistemom sa lakiranim profilima od punog hrasta najtanjeg dizajna.

Deko.com

 

Prednost rada s drvetom je u tome što se radi o neverovatno prilagodljivom materijalu, tako da svako rešenje za zastakljene pregrade s drvenim ramom takođe dolazi sa zaobljenjem na kraju. Uz elegantan dizajn i jedinstvenu, izloženu strukturu drveta, zastakljene pregrade u kancelarijama Skanska takođe su istaknute snagom lepih malih detalja između stakla i rama, koje odaju elegantan utisak u celini. Osim što je isti elegantan dizajn proširen na dva sprata kancelarijskog prostora, ugrađeni su nadzemni zastakljeni paneli s hrastovim profilima kao središte, odnosno kuhinjski deo, koji daje završni pečat unutrašnjem uređenju sedišta Skanske.

Deko.com

 

Okruženje s fokusom na dobrobit

S obzirom na to da je prirodna dnevna svetlost jedan od najvažnijih izvora zdravlja i svakodnevne dobrobiti, zastakljene pregrade su očigledno rešenje. Transparentnost stakla ne samo da pomaže u distribuciji dnevne svetlosti koja prodire kroz prostore po celoj kancelariji, već stvara i osećaj otvorenosti i prostornosti. Upotreba drveta, koja unosi kontrast, život i toplinu u ono što bi inače mogao biti hladan i sterilan enterijer, takođe je popularna. Drvo takođe deluje smirujuće, što se jasno može osetiti u luksuznim kancelarijama Skanske.

Želite saznati više informacija za svoj projekat?

Uvek preferiramo blisku saradnju sa arhitektom, naručiocem i izvođačem, jer samo na taj način mogu da se kreiraju najbolja, potpuno jedinstvena rešenja. Mi smo agilna, fleksibilna kompanija koja uvek daje sve od sebe da izađe u susret željama vas i naših kupaca i postigne najbolje rezultate.

Kontaktirajte nas za više informacija da zajedno ostvarimo vaše vizije.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter