Balkanski arhitektonski bijenale – BAB predstavlja tradicionalnu manifestaciju iz oblasti arhitektonsko-urbanističke teorije i stvaralaštva, koji se održava svake druge godine u Beogradu sa vizijom da gostuje i u drugim balkanskim gradovima putem pratećih događaja tokom čitave godine. Reč je o izuzetnom naučno-kulturnom događaju koji podrazumeva izložbu arhitektonsko-urbanističkih projekata, dizajnersku izložbu, naučnu konferenciju i radionice iz različitih oblasti.

Delight Office Solution je na ovoj manifestaciji osvojio “Posebno priznanje” za dizajn D3 visećeg lustera, rada našeg arhitekte Mladena Mladenovića. Osim modernog dizajna ovaj proizvod je napravljen od recikliranih materijala i koristi LED tehnologiju osvetljenja što ga čini izuzetno ekološki prihvatljivim proizvodom. Ovo priznanje je pokazatelj da se moderan dizajn i ekologija mogu uklopiti u jedinstven proizvod.

Delight Office Solution je na bijenalu uzeo učešće i u izlaganju projekata poslovnih enterijera gde je zabeležio izuzetno interesovanje za projekte svojih izvedenih rešenja u kompanijama Unilever, Hinttech, Trezor Volga i See Offices.

Delight Office Solution je kompanija specijalizovana za opremanje, dizajn i projektovanje poslovnih enterijera, kao i izvođenje završnih radova u građevinstvu. Sa kancelarijama u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji nastojimo da pružimo isti nivo usluge i podrške u celom regionu.

 

 

 

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter