Značajan rad zaslužuje prilagođena mesta koja objedinjuju dizajn, produktivnost i materijalnost – jer kako prostor izgleda i koji osećaj pruža, jednako je važno kako funkcioniše. Umami je osmišljen kako bi stvorio prostore u kojima ljudi osećaju emocionalnu povezanost; neformalne prostore koji podstiču društvenu interakciju, stimulišu mozak i poboljšavaju kreativnost.

Stvarajte inspirativne prostore sa Umami lounge sistemom

Umami stolice, stolovi i ekrani nude beskrajnu raznolikost konfiguracija, veličina i materijala. Njegov fleksibilan, moderan dizajn može da se koristi za stvaranje jedinstvenih prostora za organizacije i ljude koji tamo rade. Višestruki oblici, obrasci, uzorci i teksture koriste se za unapređenje raznih varijacija u neformalnim prostorima. Dostupna je široka paleta materijala u svrhu podsticanja kreativnosti i samoizražavanja.

Integrisana snaga i dizajn unapređuju fizičku udobnost i mogućnosti koje pruža Steelcase Umami lounge sistem. Pregrade stvaraju raspon privatnosti i uravnotežuju želju za otvorenošću sa ljudskom potrebom za samoćom. Ove osobine čine Umami lounge sistem jednim od najraznovrsnijih sistema, dostupnog u ponudi Delight-a.

Umami je lounge sistem visoke izdrživosti i fleksibilnosti, dizajniran sa namerom da njegovi delovi za dnevni boravak, sto, ekran i tehnologija mogu međusobno da se konfigurišu u različite oblike (uključujući ravne, L i U oblike, kao i boothovi i kabine), a da ujedno imaju mogućnost brzog otključavanja i rekonfiguracije ili opcije ugrađivanja pregrada. To daje Umami-ju najveću prednost na tržištu lounge nameštaja. Osim toga, njegov oblik, ugao nagiba i dubina stolice pružaju visok nivo udobnosti i performansi za zaposlene.

Dodatne specifikacije Umami lounge sistema pronađite u Lookbook-u.

Delight Office Solution

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter