Blog
Podne obloge

Podne obloge

 

Na opremanje poslovnog i radnog prostora pored kancelarijskog nameštaja ključnu ulogu imaju podne obloge. Naš široki asortiman podova podeljen je u dve kategorije a to su tekstilne podne obloge i LVT vinil podne obloge.

Tekstilne podne obloge igraju ključnu ulogu u definisanju atmosfere i funkcionalnosti u prostorima. Prednosti odabira tepih ploča su u udobnosti i akustičnosti modularnih obloga. Jednostavna instalacija i održavanje, osiguravaju bolji kvalitet vazduha i laku zamenu pojedinačnih ploča u slučaju fizičkog oštećenja. Kombinacije boja i tekstura tepiha ili odabir sa tvrdim podnim oblogama, pružaju više mogućnosti za stvaranje prepoznatljivog korporativnog identiteta.

Luksuzne vinil podne obloge (pvc podovi) inspirisane su uzorcima i materijalima iz prirode,a korisnicima prostora povećavaju dobrobit. Svojim održivim životnim ciklusom uklanjaju štetne materije i štite okolinu. Imitacije tekstura i boja kamena, drveta i drugih prirodnih materijala u kombinaciji sa tepih pločama pružaju još više mogućnosti u podnom dizajnu. Izdržljivost i akustičnost vinil podova čine ih pogodnim za razne prostore od poslovnih i hotela do medicinskih i drugih institucija.

Prelaz LVT-a na tepih je jednostavan. Integrisani modularni sastav podova omogućava da se obloge međusobno spajaju bez istaknutih prelaza. Moguće je istraživati beskrajne mogućnosti kombinacijom uzoraka i boja kako bi stvorili zaista jedinstven podni dizajn.

Uz cenovnu pristupačnost, podne obloge iz našeg asortimana predstavljaju sigurnu investiciju uz garanciju od 15 godina.

Tekstilne podne obloge

LVT podne obloge