Steelcase Inc. objavio je akviziciju Orangebox Group Limited, britanskog dizajnera i proizvođača nameštaja za fleksibilna radna mesta, najnovijeg u brzom širenju inovativnih proizvoda dizajniranih za nove načine poslovne saradnje. Ova akvizicija pruža Steelcase-u ubrzani razvoj inovativnih proizvoda u Evropi i svetu i osigurava Delight-u ponudu šireg asortimana jedinstvenog nameštaja dizajniranog za podsticanje saradnje na poslu.
Upoznajte Orangebox- novi član porodice Steelcase

Rođen 2002. godine, u selu Hengoed, Južni Vels, Orangebox je stvorio koncept koji nazivaju “Smartworking” – rešenja osmišljena za podsticanje saradnje i promene kultura, uz istovremeno poboljšanje efikasnosti. Portfelj kompanije nudi višestrukost izbora dizajna i različitih funkcija s alternativama visokih performansi tradicionalnih sedišta, patentiranim arhitektonskim podsistemima za vizuelna i akustična rešenja privatnosti i visoko produktivnim postavkama za saradnju – sve se temelji na dubokoj studiji o tome kako ljudi treba da se orijentišu na tehnologiju.

“Naši proizvodi omogućavaju organizacijama da rade na nove, kolaborativne načine i mogu da pomognu u transformaciji kulture i efikasnosti organizacije”, rekao je Mino Vernaschi, direktor kompanije Orangebox. “Moj san je bio da Orangebox postane svetski brend, a sa Steelcase-om će to sada i da se dogodi. Naše kulture su toliko slične i uzbuđeni smo što ćemo postati deo porodice Steelcase. ”

O Orangebox-u

Orangebox dizajnira i proizvodi inovativni kancelarijski nameštaj. Kompanija se usresređuje na kontinuirana istraživanja i inovacije u poslovanju kako bi razumela svet rada, gde god se odvijao. To im daje uvid u stvaranje proizvoda i rešenja prilagođenih potrebama klijenata. Osnovana 2002. godine, kompanija je započela sa dizajniranjem nameštaja za sedenje, ali se brzo proširila kako bi ponudila “Smartworking” rešenja – visokoefikasnost, dobro dizajniran nameštaj koji omogućuje ljudima da rade na kolaborativniji i efikasniji način, dostupna u ponudi Delight-a!

Delight Office Solution

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter