We Share Space je postao nova članica Delight Holding-a

We Share Space, vodeći operater servisiranih kancelarijskih prostora u Srbiji, postao je još jedna članica Delight Holding-a, na čelu sa Delight Office Solutions, kompanijom za opremanje poslovnih prostora u Adria Regiji.

Temeljnim sprovođenjem dugoročnih poslovnih planova, dosadašnjim odgovornim poslovanjem i stalnim radom na unapređenju procesa, organizacione strukture i digitalizacije, Delight Office Solutions se pozicionirao kao vodeća kompanija koja nudi potpuna rešenja za opremanje poslovnih prostora u Srbiji, ali i kao prva i jedina kompanija iz ove oblasti koja je svoje poslovanje proširila na tržište bivše Jugoslavije.

Pridruživanje We Share Space-a je samo početni korak u sprovođenju dugoročne strategije daljeg razvoja Delight Holding-a kroz organski rast postojećeg poslovanja uređivanja poslovnih enterijera, diversifikaciju aktivnosti kroz druge komplementarne poslove i geografski rast kroz ulazak na nova tržišta.

We Share Space je svoje poslovanje i značajan rast na lokalnom tržištu Srbije obeležio pozicioniranjem na 8 različitih lokacija u Beogradu i Novom Sadu, dok se uskoro planira otvaranje novih. Kao članica Delight Holdinga, We Share će moći da ostvari svoju strategiju rasta u Regionu kroz franšizni model saradnje, oslanjajući se na značajne sinergetske efekte na pružanju potpune usluge, nuđenjem neophodne fleksibilnosti i mnoštva opcija u rešavanju potreba klijenata.

Sa ovom i narednim planiranim poslovnim transakcijama, Delight Holding ostvaruje dalje širenje poslovanja i jačanje svoje pozicije na tržištu Jugoistočne Evrope. Posvećeni zaposleni, IT infrastruktura i organizaciona struktura, kao i prodajni i poslovni prostori u glavnim gradovima Regiona čine da Delight Holding bude važan partner i oslonac klijentima u realizaciji njihovih poslovnih strategija.