O nama
O nama

O nama

 

Od osnivanja, kompanija Delight razvija svoj portfolio proizvoda i spektar usluga, postajući potpuno integrisana firma za dizajn i izgradnju kancelarijskih prostora u Adria regionu.

– Delight u Adria regionu ekskluzivno zastupa predstavničku mrežu kompanije Steelcase, globalnog lidera u industriji nameštaja, zatim Interface, vodeću kompaniju u proizvodnji održivih modularnih podova, kao i DEKO, evropskog lidera za fleksibilne sisteme pregradnih zidova.

– Do sada, kompanija Delight pružila je širok spektar proizvoda i profesionalnih usluga u stvaranju ili redizajniranju radnih prostora, za više od 4000 firmi.

Izjava kompanije

 

U Adria regionu, prednjačimo u stvaranju sjajnih iskustava nudeći niz kreativnih rešenja, arhitekturu, nameštaj i tehnološke proizvode i usluge dizajnirane za pomoć ljudima u ostvarivanju svojih punih potencijala.

Naš sveobuhvatni portfolio utemeljen je na saradnji sa tri glavna partnerska brenda: Steelcase, Interface i Deko.

Zajedno s našim partnerima, dizajniramo kancelarijske prostore kako bismo pomogli ljudima u radu, učenju i razvoju. Više od 20 godina, stvaramo inspirativna i agilna radna mesta za vodeće svetske organizacije svih industrija.

Rezultati

 

Delight je vodeći tim stručnjaka za dizajn radnih mesta i poslovnih prostora, upravljanje projektima, izvođenje fit-out projekata, M&E radove, preuređenje i opremanje kancelarijskim nameštajem na području Adria regije, koje pokriva tržište sa preko 20M ljudi.

inovativnih korporativnih kancelarijskih rešenja

visoko specijalizovanih i kreativnih ljudi

u različitim industrijama

uspešno realizovanih projekata

Misija

 

Naša misija jeste ponuditi najbolju vrednost za ulaganje naših klijenata, isporukom kreativnih kancelarijskih rešenja s visokokvalitetnim proizvodima i uslugama, pomažući im u razvoju boljeg radnog okruženja za zaposlene i klijente.

Vizija

 

Naša vizija jeste zadržati vodeću tržišnu poziciju i nastaviti širenje poslovanja u regionu, kao i pružiti klijentima poslovnu podršku koja nadmašuje njihova očekivanja.

Temeljne vrednosti

 

Posvećenost kupcima

Pouzdano partnerstvo

Kvaliteta usluga

Produktivnost

Timski rad

Društvena odgovornost

Profil preduzeća

Portfolio

Etički kodeks

CSR Politika

Svi ovi elementi predstavljaju našu predanost i odlučnost da budemo vodeća kompanija koja prvenstveno nudi znanje i iskustvo u poslovima dizajna enterijera, koja stvara radne prostore budućnosti.

Kompanija Delight je zahvaljujući konstantnim unapređenjem organizacione strukture, menadžmenta,
poslovnog software-a, kao i svim aspektima poslovanja postala nosilac ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO/IEC 27001
sertifikata za standarde sistema upravljanja menadžmentom kvaliteta i organizacije.