O nama

O nama

 

Od osnivanja, kompanija Delight razvija svoj portfolio proizvoda i spektar usluga, postajući potpuno integrisana firma za dizajn i izgradnju kancelarijskih prostora u Adria regionu.

– Delight u Adria regionu ekskluzivno zastupa predstavničku mrežu kompanije Steelcase, globalnog lidera u industriji nameštaja, zatim Interface, vodeću kompaniju u proizvodnji održivih modularnih podova, kao i DEKO, evropskog lidera za fleksibilne sisteme pregradnih zidova.

– Do sada, kompanija Delight pružila je širok spektar proizvoda i profesionalnih usluga u stvaranju ili redizajniranju radnih prostora, za više od 4000 firmi.

Izjava kompanije

 

U Adria regionu, prednjačimo u stvaranju sjajnih iskustava nudeći niz kreativnih rešenja, arhitekturu, nameštaj i tehnološke proizvode i usluge dizajnirane za pomoć ljudima u ostvarivanju svojih punih potencijala.

Naš sveobuhvatni portfolio utemeljen je na saradnji sa tri glavna partnerska brenda: Steelcase, Interface i Deko.

Zajedno s našim partnerima, dizajniramo kancelarijske prostore kako bismo pomogli ljudima u radu, učenju i razvoju. Više od 20 godina, stvaramo inspirativna i agilna radna mesta za vodeće svetske organizacije svih industrija.

Rezultati

 

Delight je vodeći tim stručnjaka za dizajn radnih mesta i poslovnih prostora, upravljanje projektima, izvođenje fit-out projekata, M&E radove, preuređenje i opremanje kancelarijskim nameštajem na području Adria regije, koje pokriva tržište sa preko 20M ljudi.

inovativnih korporativnih kancelarijskih rešenja

visoko specijalizovanih i kreativnih ljudi

u različitim industrijama

uspešno realizovanih projekata

Misija

 

Naša misija jeste ponuditi najbolju vrednost za ulaganje naših klijenata, isporukom kreativnih kancelarijskih rešenja s visokokvalitetnim proizvodima i uslugama, pomažući im u razvoju boljeg radnog okruženja za zaposlene i klijente.

Vizija

 

Naša vizija jeste zadržati vodeću tržišnu poziciju i nastaviti širenje poslovanja u regionu, kao i pružiti klijentima poslovnu podršku koja nadmašuje njihova očekivanja.

Temeljne vrednosti

 

Posvećenost kupcima

Pouzdano partnerstvo

Kvaliteta usluga

Produktivnost

Timski rad

Društvena odgovornost

Profil poduzeća

Portfolio

Svi ovi elementi predstavljaju našu predanost i odlučnost da budemo vodeća kompanija koja prvenstveno nudi znanje i iskustvo u poslovima dizajna enterijera, koja stvara radne prostore budućnosti.

For a better day @ work!
Prijavite se na
Delightful News
i
saznajte najnovije kancelarijske
trendove i rešenja

Newsletter